Καλώς ήλθατε στα Στούντιος "ΗΕAVEN", κτισμένα στο παραθεριστικό κέντρο της Σκαλας Ποταμιάς. Ειμαστε μια μικρή μονάδα αυτοεξυπηρετουμένων στούντιος με φανταστική θέα στη θάλασσα και τα βουνά που περιτριγυρίζουν τη Χρυσή Ακτή. Τα στούντιος βρίσκονται σε κοντινή, εύκολα προσβάσιμη, απόσταση από την αμμουδιά της Χρυσής Ακτής, μία από τις μεγαλύτερες κι ομορφότερες παραλίες της Θάσου. Διαθέτουμε τρία στούντιος που μπορούν να εξυπηρετήσουν από 2 ως 3 άτομα το καθένα.Μοιράζονται μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με καταπληκτική θέα των βουνών και του πεντακάθαρου Θρακικού Πελάγους.Τα στούντιος "Heaven"είναι ιδανικά γι αυτούς που θέλουν κάτι κοντά στη θάλασσα και για φίλους που θέλουν να περάσουν τις διακοπές μαζί σε μια ιδιωτική και πανέμορφη περιοχή.

Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται το εστιατότιό μας ΦΙΛΙΠΠΟΙ. Μένοντας μαζί μας έχετε μια πανεύκολη πρόσβαση στη ντόπια κουζίνα μας, στους μεζέδες ή καφέ ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε οποιαδήποτε στιγμή. Βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από την αγορά κι από άλλα καταστήματα που πιθανά θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στη διάρκεια των διακοπών σας.

https://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/1.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/2.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/3.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/4.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/5.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/6.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/7.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/8.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/9.jpghttps://www.studios-heaven.gr/images/galleries/home/10.jpg